WEBBDESIGN

Alla priser inkluderar Mobilanpassning, grundläggande SEO & SSL samt kostnadsfritt utkast innan slutgilltig beställning.

Jag är ingen formell utbildning som hemsidesbyggare utan är 100% självlärd. Det jag inte kan kan jag lära mig. Detta gör att mina oriser är lägre. Fakturering görs via gigger och moms tillkommer på alla priser.

Installation av wordpress

fr 1000:-  (+moms)

Installation av wordpress på befintligt webbhotell.

Ombygnad av befintlig hemsida

fr 3000:-    (+moms)

Jag bygger om och förbättrar er befintliga hemsida med mobilanpassning baserad på aktuell utseende och innehåll inkl textbehandling och grundläggande Sökmotoroptimering och SSL.

Ny Hemsida (WordPress)

Få en ny webbplats för 5000 SEK plus moms. Den kommer vara mobilvänlig, optimerad för sökmotorer, och inkludera 1-5 sidor med text och bilder. Den kommer också ha grundläggande SEO och SSL-kryptering.

Ny Hemsida med webbutik

Få en ny webbplats med WordPress och Woocommerce för 8000 SEK plus moms. Vi kommer att säkerställa SEO, mobilanpassning och en SSL-certifikat. Du får 1-5 sidor, hjälp med textredigering och upp till 20 produktregistreringar.

Priser:

Tillägg WordPress/woocommerce. 350:-/h   (+moms)

Paketerbjudande:

  • 8h för 2500:-  (+moms)
  • 16h för 5000  (+moms)
  • 24h för 8000  (+moms)
  • 32h för 10000  (+moms)
  • 40h för 12500  (+moms)

Det grundläggande priset förutsätter att allt material som texter och bilder existerar och endast behöver enklare behandling och redigering.

Alla uppdrag skräddarsys efter just era behov.

Kontakta mig idag för mer information!

Kontakt: