Kommunikation & Administration

ANSAWEBB_VIRTUELL_ASSISTENTBehöver ditt företag någon som svarar I telefon, besvarar mail och sköter kontakten med kunder på sociala medier?

Jag är en service-minded idéspruta som är orädd för nya kontakter och professionell i min roll gentemot kund oavsett om det är via mail, telefon eller direktkontakt.

Jag älskar utmaningar och har lätt för att lära mig nya arbetsuppgifter och tar gärna egna initiativ. Jag tar stort ansvar när det gäller mitt arbete samt är självgående, organiserad och lyhörd. Jag har hög social kompetens är lösningsfokuserad och är ett bra bollplank.

Jag tycker mycket om att arbeta med siffror och har mycket goda datakunskaper. Jag har stor vana att använda hela Office-paketet. Dessutom har jag grundläggande kunskaper i Photoshop. Jag har även jobbat med digital marknadsföring och kommunikation och rör mig smidigt på och mellan olika sociala medier och internet.

Pris: 350:-/h (Priset gäller per påbörjad timme.)

Paketerbjudande:

8h för 2500:-
16h för 5000
24h för 8000
32h för 10000
40h för 12500

Alla uppdrag skräddarsys efter just era behov.

Kontakta mig idag för mer information!

Kontakt: