WEBBDESIGN

Alla priser inkluderar Mobilanpassning, grundläggande SEO & SSL samt kostnadsfritt utkast innan slutgilltig beställning.

Jag är ingen formell utbildning som hemsidesbyggare utan är 100% självlärd. Det jag inte kan kan jag lära mig. Detta gör att mina oriser är lägre. Fakturering görs via gigger och moms tillkommer på alla priser.

Installation av wordpress

fr 1000:-  (+moms)

Installation av wordpress på befintligt webbhotell.

Ombygnad av befintlig hemsida

fr 3000:-    (+moms)

Jag bygger om och förbättrar er befintliga hemsida med mobilanpassning baserad på aktuell utseende och innehåll inkl textbehandling och grundläggande Sökmotoroptimering och SSL.

Ny Hemsida (WordPress)

fr 5000:-  (+moms)
En ny, sökmotoroptimerad, mobilanpassad hemsida från förslag till publicering. 1-5 sidor inkl bild & textbehandling och grundläggande SEO-Sökmotoroptimering och SSL.

Ny Hemsida med webbutik

(WordPress & Woocommerce) fr 8000:-   (+moms)
En ny, sökmotoroptimerad, mobilanpassad hemsida från förslag till publicering. 1-5 sidor inkl bild & textbehandling och grundläggande SEO-Sökmotoroptimering och SSL. Installation av woocommerce och registrering av 20st produkter.

Priser:

Tillägg WordPress/woocommerce. 350:-/h   (+moms)

Paketerbjudande:

  • 8h för 2500:-  (+moms)
  • 16h för 5000  (+moms)
  • 24h för 8000  (+moms)
  • 32h för 10000  (+moms)
  • 40h för 12500  (+moms)

Det grundläggande priset förutsätter att allt material som texter och bilder existerar och endast behöver enklare behandling och redigering.

Kontakta mig idag för mer information!

Namn
Meddelande

Alla uppdrag skräddarsys efter just era behov.